Sluit je aan bij ons team en bouw aan een comfortabele toekomst!

Sanitair installateur / loodgieter

Monteren van sanitaire aan- en afvoerleidingen / plaatsen van sanitaire toestellen Een team van ondernemende enthousiastelingen staat te popelen om je te verwelkomen om er samen voor te zorgen dat de werf volgens de Aventi-kwaliteitsnorm wordt afgewerkt.

Meer info

Onderhoudstechnieker HVAC

Je komt terecht in een jong en enthousiast team van onderhouds- en installatietechniekers. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud aan HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) installaties. Hierbij houd je ook een beperkte administratie (logboek) bij per installatie. Dit zowel in de particuliere, commerciële als industriële sector.

Meer info

Koeltechnieker

Als koeltechnieker bij Aventi sta je vooral in voor het monteren en opstarten van nieuwe koeltechnische installaties. Eveneens kan je defecten bij bestaande installaties opzoeken en herstellen. Een team van ondernemende enthousiastelingen staat te popelen om je te verwelkomen om er samen voor te zorgen dat elke werf volgens de Aventi-kwaliteitsnorm wordt afgewerkt.

Meer info

Technieker ventilatie

Monteren van luchtkanalen en instortsystemen, plaatsen van ventilatieunits. Een team van ondernemende enthousiastelingen staat te popelen om je te verwelkomen om er samen voor te zorgen dat de werf volgens de Aventi-kwaliteitsnorm wordt afgewerkt.‍

Meer info